Øygarden Senter for Klinisk Hypnose

Om Øygarden Senter for Klinisk Hypnose


Ønsker du å finne ut mer om EFT eller selv lære deg denne fantastiske teknikken vil Øygarden Senter for Klinisk Hypnose på det varmeste anbefale å ta din egen utdannelse som Hypnoterapeut ved Norges fremste utdanning innen hypnose og EFT

  

EFT-akademiene


for din egen utdannelse som EFT terapeut eller hypnoterapeutØygarden Senter for Klinisk Hypnose ble startet i 2019 av Willy Marthinussen. Vårt mål er å gi deg som klient det aller beste av vår

                                                     kompetanse - Erfaring og Trygghet.


Jeg er utdannet Ergoterapeut med videreutdanning og har Godkjent Hypnoterapeut og EFT nivå  terapeut.


Jeg har lang erfaring i arbeid med mennesker i krise og med ulike traumer og har i en årrekke arbeidet med nevrorehabilitering og rehabilitering av hodeskader. Jeg har de siste 8 årene ledet og drevet Kommunal frisklivssentral og er kurset spesielt i helsepedagogikk og motiverende samtale.


I tillegg til dette så har jeg lang erfaring innen Nevrologi  Sanseintegrasjon, ABC konsepter, og ledelse. Jeg har også lang erfaring med offentlige systemer som NAV.


Øygarden Senter for Klinisk Hypnose har en grunnfilosofi der HELHETLIG BEHANDLING er sentralt, og der fokuset i all vår tilnærming er på ÅRSAKENE og ikke bare på symptomene.


Dette gir deg som klient et kunnskapsbasert og erfaringsbasert tilbud som få andre Hypnoterapeuter i Norge kan vise til. Hvis du ønsker det beste og det tryggeste i ditt valg av veileder, så er det trygt å velge Øygarden Senter for Klinisk Hypnose.


Vennlig hilsen Willy Marthinussen


Vår kompetanse - Din Trygghet 


Kontakt oss gjerne

for en hyggelig samtale

Telefon: +4747295896

post@hverdagsaktiv.noØygarden Senter for Klinisk Hypnose


Vi anbefaler deg også å besøke vår Facebook og Instagramkonto